fbpx Skip to content

SOBRE AQUEST BLOG


Doncs sí. Muntar una botiga de comerç electrònic des de zero ja és un repte, i si té a veure amb una cosa tan tradicional com els torrons encara ho és més. Aquest blog va començar la seva marxa el 18 de novembre de 2008, així que ja és tot un clàssic.

El blog ha estat un complement a la nostra botiga online de turronesydulces.com, que data del 2003, ja que aquí tenen cabuda temàtiques que a la botiga queden una mica fora de lloc.

Des dels seus inicis hem intentat explicar la nostra experiència del dia a dia, perquè ja que el torró no és opensource, que almenys ho siguin els nostres coneixements.

La nostra idea inicial que encara perdura


No volem que una cosa tan tradicional com el torró, els polvorons, els massapans i les xocolates perdin l’encant del tu a tu que sempre ha caracteritzat a la venda d’aquests productes de Nadal, en portals i botigues especialitzades. Si abans eren (i continuen sent) nostres majors els qui compraven aquests dolços, ara també pots ser tu, i no perdre la distància que aparentment ens dóna Internet. Aquest espai és per a compartir les nostres vivències tant tècniques com personals en la vida d’uns simples torroners de Xixona.

Torrons 2.0


Això escrivíem en 2008:

Avui tothom s’apunta al carro del que es diu filosofia 2.0 en la web. A nivell personal, nosaltres ho hem utilitzat sempre com a hobby, i ara en el pla més professional. La nostra botiga de torrons pretén usar els serveis de la web 2.0, com ara flickr, youtube, twitter, etc. Un dels punts bàsics de tot allò 2.0 és que els continguts els generen els usuaris, encara que aquí veiem una mica complicat que siguin els usuaris els que creïn el torró i les xocolates 😀 Així que el que intentem és que els usuaris comentin en aquest blog i en els productes, que sàpiguen el que fem, que ens segueixin en twitter, i si ens volen enviar suggeriments i alguna recepta, la publicarem.
Avui tot ha canviat una miqueta, encara que l’essència és la mateixa. Seguim en twitter, però a més, ho complementem amb facebook, Instagram, Pinterest i youtube.

Avui tot ha canviat una miqueta, encara que l’essència és la mateixa. Seguim en twitter, però a més, ho complementem amb facebook, Instagram, Pinterest i youtube.