fbpx Skip to content

Receptes de torró

El torró és un dels dolços més típics del nostre país i fidelment lligat al Nadal. Portem més de 20 anys venent torró per Internet i moltíssims més, fabricant-ho a Xixona amb les mateixes receptes de fa centenars d’anys.

Hem decidit apostar per aquest apartat de receptes de torró en el nostre blog per a ensenyar com fer torró a casa, des dels més típics com el dur i el tou, fins als més nous com els de xocolata de diferents sabors. Quin és el teu favorit?

Esperem que l’ametlla es converteixi en una de les teves millors amigues ara que descobriràs tots els secrets sobre com fer torró.

Com fer ametla crocanti per a usar en rebosteriaBy Maestro TurroneroHoy te contamos qué es y cómo hacer almendra crocanti fácilmente desde casa. Prepárate para descubrir uno de los imprescindibles de la repostería y lánzate a la aventura de acompañar tus postres con esta delicia gastronómica.
Com fer un pastís de torró per a diabèticsBy Maestro TurroneroHoy te mostramos cómo hacer una tarta de turrón para diabéticos, una receta que enamorará tanto a personas con diabetes como a personas sin problemas de azúcar.

Torró i gelat tot l’any

Gràcies als seus ingredients d’altíssima qualitat, és possible utilitzar el torró en salses, vinagretes, guisats de carn o peix i, per descomptat, gelats i postres. En turronesydulces.com et presentem la nostra gamma de torrons per a cuinar, per si no et ve de gust fer tu el torró, per exemple, amb la thermomix. Gràcies al torró líquid, el torró en blocs  la crema de torró de Xixona o els amaniments de torró podem gaudir del torró tot l’any.

Receptes i plats amb torró, dolços i salats

Hem recopilat les receptes que més ens agraden i que més èxit tenen, com per exemple Entrecot al torró de Xixona, Capó guisat amb foie i torró, Llobarro al torró de Xixona o flam de torró, que són plats de sempre als quals el torró proporciona tot el seu sabor per a fer d’ells preus únics.